In principal, despre .NET, VB6. C#,VB.NET, ASP.NET Apoi despre programare si multe alte chestii ... de programare.

Subscribe RSS   Mini tools List

vineri, iunie 15, 2007

cerere in IT si orase
Va rog sa folositi acest URL NOU de la
http://serviciipeweb.ro/iafblog/

Mi-am adus aminte de RONUA  in care cineva compara salariile de la Siemens ... si considera ca sunt cele mai mari
Iata ce declara ieri, in Business Standard , Adrian Baicusi,director general Siemens SRL Romania  :

"Timisoara a fost unul din centrele IT cu foarte mare interes. Foarte multi competitori ai nostri sau alte firme care au dezvoltat software au fost acolo prezenti. Asta a condus in cinci ani de zile la o saracire a resurselor umane. A aparut automat tendinta de a ne muta si in alte zone din tara. De exemplu, acum doi ani Siemens VDO din Timisoara s-a dus in Iasi. Siemens PSE din Brasov s-a dus la Cluj, deci am incercat sa acoperim tara cu aceste centre. Parerea mea este ca, in urmatorii ani, Iasiul mai are potential foarte mare, Clujul s-ar putea sa nu mai aiba o perioada asa indelungata potential, pentru ca vine Nokia acolo si vor fi multe investitii. Bucurestiul este prea scump pentru a dezvolta software.

Probabil ca, in urmatorii doi-trei ani de zile, centrele de prima mana - Brasov, Timisoara, Bucuresti, Iasi, Cluj -  se cam epuizeaza din punct de vedere al resurselor si o sa urmeze orase din urmatorul val, gen Braila, Galati, Bacau, Craiova."

http://www.standard.ro/articol_2961/adrian_baicusi_director_general_siemens_srl_romania_energia_si_automatizarile_au_adus_o_crestere_de_20__business_ului.html

Concluzia : In orasele mentionate salariile vor fi impinse in sus din simplul motiv ca resursele sunt limitate fata de cerere.





Post page: http://serviciipeweb.ro/iafblog/2007/06/15/cerere+In+IT+Si+Orase.aspx

Weblog post by 'admin' on 'cerere in IT si orase'

Categories:programare

 
Acest blog s-a mutat la http://www.serviciipeweb.ro/iafblog/